Wednesday, September 30, 2009

Hoe op te lossen Versie Onverenigbaarheid en PST corruptie Issues in Outlook?

Microsoft Office Outlook 2003 en 2007 zijn geavanceerde versies van MS Outlook. Het hebben verschillende bestandsstructuur en Unicode-ondersteuning bieden en dus geen bestandsgrootte beperking voor PST. Om deze reden zou een aantal van Outlook-gebruikers van plan om te upgraden voor deze latere versies. Maar in sommige situaties kan, versie onverenigbaarheid problemen optreden die resulteren in ernstige tegenstrijdigheden. Deze problemen kunnen veroorzaken PST-bestand corruptie en kritische data verlies. Op dit punt, bent u verplicht om PST Herstel om de toegang van je missie kritische gegevens te krijgen.

In een praktisch scenario, wanneer u probeert te importeren het PST-bestand (bestand met persoonlijke mappen) in Microsoft Office Outlook 2003 of 2007 van de eerdere versie, kon de PST-bestand niet worden geïmporteerd en het ontoegankelijk of onbruikbaar geworden. Verder kun je tegenkomen die wellicht vergelijkbaar met de volgende:

"Persoonlijke mappen
Eigenschappen voor deze informatie service dient vooraf te worden gedefinieerd te gebruiken. "

Na dit foutbericht wanneer u klikt op OK op de foutmelding dialoogvenster verder foutmelding fouten, die luidt als volgt:

"Microsoft Outlook
Het bestand pad \ filename.pst is niet compatibel met deze versie van persoonlijke mappen informatie service. Neem contact op met de beheerder. "

Op dit punt, worden al uw belangrijke e-mails, notities, contactpersonen en andere voorwerpen PST-bestand ontoegankelijk. Om toegang te krijgen van deze posten, moet u weten de oorzaak van dit gedrag en uitvoeren Outlook PST Reparatie door sorteren het uit.

Wortel van het probleem

Dit gedrag van Microsoft Outlook kan plaatsvinden wanneer u het PST-bestand van een eerdere versie in Microsoft Office Outlook 2003 importeren. De Outlook 2003 ondersteunt meertalige gegevens en de PST-bestanden zijn in Unicode-formaat. De PST-bestanden van de eerdere versie, zoals Outlook 2002, 2000 en 98, geen ondersteuning voor meertalige gegevens en zijn niet in de Unicode-formaat.

Hoe op te lossen versie onverenigbaarheid probleem in Outlook?

Om te sorteren op dit probleem en importeren in Outlook PST-bestand in vroegere of latere versies eerste sla het PST-bestand als het PST-bestand van Outlook-versie die u probeert te importeren. Daarna exporteren Outlook PST-bestand, dat compatibel is met eerdere of latere versies van Outlook. Dan invoer van de nieuwe PST-bestand in bepaalde versie van Microsoft Outlook.
Om op te slaan uw Outlook PST-bestand en exporteren of importeren, volgt onderschreven stappen:

1. In Microsoft Outlook, punt nieuw in het menu Bestand en selecteer vervolgens de Outlook-gegevensbestand.

2. In New Outlook-gegevensbestand dialoogvenster Bestand, selecteer de gewenste versie van het PST-bestand en klik op OK.

3. In het maken of openen Outlook-gegevensbestand dialoogvenster de naam van het nieuwe PST-bestand en sla het bestand op de gewenste locatie, zoals Windows Desktop.

4. Klik op OK-knop voor het sluiten van Persoonlijke mappen maken dialoogvenster.

5. U ziet een nieuwe PST-bestand in navigatiedeelvenster in Outlook.

6. Selecteer het en klik op Importeren en exporteren in het menu Bestand.

7. Selecteer Gegevens uit een ander programma of bestand en klik op Volgende.

8. Selecteer Bestand met persoonlijke mappen (PST) en klik op Volgende.

9. Selecteer Bladeren te kiezen PST-bestand, dat u wilt exporteren en klik op Openen en klik op Volgende.

10. In Selecteer om de map te importeren venster, klik op Persoonlijke mappen.

11. Selecteer Inclusief onderliggende mappen in.

12. In Items importeren in dezelfde map in het vak en klik op PST-bestand dat u eerder hebt opgeslagen op je schijf en klik op Voltooien.
12. Klik op OK als je onderstaande bericht:

"U bent het importeren van gegevens naar een locatie die geen volledige ondersteuning voor Unicode. Om te voorkomen dat het verlies van meertalige gegevens, is het aanbevolen dat u een locatie kiest die Unicode ondersteunt, zoals een Microsoft Office Outlook Bestand met persoonlijke mappen. "

Hoewel het mogelijk dat de bovenstaande methode u helpen bij het succesvol importeren of het PST-bestand exporteren, maar in sommige situaties de versie onverenigbaarheid zou kunnen leiden tot ernstige PST corruptie en verlies van gegevens situaties. In dergelijke situaties moet u de reparatie en het herstel van beschadigde PST-bestand met behulp van PST Recovery Tool om uw waardevolle data terug te krijgen.

Dit is best mogelijk met behulp van krachtige en geavanceerde toepassingen van derden. Ze zijn met name bedoeld om effectief scannen beschadigde PST-bestand en met succes herstellen PST-bestand. Deze hulpmiddelen zijn volledig gemakkelijk en veilig te gebruiken.

Stellar Phoenix Outlook PST Reparatie is de meest doeltreffende en geavanceerde PST-bestand Recovery tool om alle soorten van PST corruptie situaties om te gaan. Het werkt goed met Microsoft Outlook 2007, 2003, 2002 en 2000. Deze software is compatibel met Microsoft Windows Vista, 2003, XP, 2000 en NT4 (SP6).

Voor meer bezoek op: http://www.pst-recovery-software.com/

No comments:

Post a Comment