Sunday, June 20, 2010

Onbekende fout 0 × 80040116 bij het benaderen van gegevens op Instellingen van bestand

Het bestand / Data File Management optie van Microsoft Office Outlook kunt u organiseert Outlook e-mails en het uitvoeren van diverse instellingen van verschillende. PST-bestanden. Voor het uitvoeren van de noodzakelijke veranderingen in een van de PST-bestanden, het vereist het bestand in perfecte conditie zijn. Met andere woorden, moet het vrij van fouten. Als u niet in uw poging om het bestand instellingen van een bepaalde PST-bestand via Bestand / Data File Management optie te kiezen, kan de reden zijn corruptie van PST-bestand. In dergelijke omstandigheden, waarop verschillende PST Recovery oplossingen brengt vaak effectieve resultaten in de winning van e-mails.

Laten we de vraagstelling te specificeren door de volgende realistische illustratie. Hier hebben we gekeken naar het geval van een Microsoft Outlook 2007-gebruiker die een belangrijke PST-bestand dat de kritische e-mails, agenda-items bevat contactpersonen en andere items. Als hij / zij probeert het bestand te openen, zou het ofwel niet open of fouten te geven. Op proberen om de instellingen van deze PST-bestand te openen, gedraagt het zich onverwacht, terwijl de ingeving van de onderstaande foutmelding op het scherm:

Er is een onbekende fout opgetreden, foutcode: 0 × 80040116 "

Veroorzaken

De hierboven afgebeelde probleem is het meest waarschijnlijk optreden als gevolg van de schade van Outlook PST-en / of Outlook-profiel. Het kan een upgrade gerelateerd probleem. Als u een upgrade uitvoert, zou het proces op zijn beurt corrupte uw PST-mailprofiel en / of PST-bestand op grond van een aantal kwesties incompatibiliteit.

Oplossing

Om te beginnen met het oplossen van dit probleem, moet u eerst uw e-mail opnieuw profiel. Zodra het nieuwe profiel start perfect werken en hebt u toegang tot de instellingen van een nieuwe PST-bestand (Outlook een nieuwe PST-bestand met alle e-profiel dat u te maken) en bevestig de bestaande PST-bestand. Als het goed werkt, is de corruptie in verband met profiel en niet met het PST-bestand, dat nu is opgelost. Maar als Outlook gedraagt zich op dezelfde wijze als voorheen, is het oorspronkelijke PST-bestand beschadigd raakt dat je nodig hebt om Recover PST vijl.

Probeer het PST-bestand te herstellen met behulp van Outlook's ingebouwde Postvak IN (Scanpst.exe). Als dit niet helpt, derde-partij PST File Recovery hulpprogramma is uw antwoord. Deze software kan scannen uw beschadigde PST-bestand en het herstel van alle inhoud van een bestand op een veilige plaats.

PST Recovery Software is een high-end hulpprogramma waarmee u het beschadigde PST-bestand kan repareren en maak een nieuw bestand naar alle e-mails, notities, agenda-items, extract contacten, enz. Om Recover PST vijl deze software te gebruiken, moet u slechts een paar simpele stappen uit te voeren. De PST Recovery Tool ondersteunt MS Outlook 2007, 2003, 2002 en 2000.

No comments:

Post a Comment