Sunday, June 20, 2010

Repareren corrupte PST van Outlook 2007 op een Windows Vista-systeem

In Outlook wordt alle data opgeslagen in een PST (Personal Storage Table)-bestand. Zoals de gewoonte met de meeste componenten van het computersysteem, van deze PST-bestand, ook kunt krijgen corrupte om verschillende redenen. Voor reparatie van de PST-bestand, is er een ingebouwde hulpprogramma, genaamd Inbox Repair Tool. Deze tool is in staat om te valideren en corrigeert, dan ook, fouten in de bestandsstructuur van de PST-bestand. Het verwijdert eventuele beschadigde of onleesbare blok, dat kan heel gevaarlijk zijn als dat blok bevatte alle belangrijke Outlook-item. Dus, voor een veilige Outlook Postvak IN U moet gebruik maken van een derde partij Postvak IN software.

Denk aan een scenario waarin u bezig bent met Outlook 2007 in uw Windows Vista-systeem. In deze, wanneer u probeert een e-mail te verwijderen, wordt het niet verwijderd. Een foutmelding wordt weergegeven als een resultaat, dat is:

"Messaging-interface heeft een onbekende fout"

Oorzaak:

De oorzaak van deze onjuiste situatie is dat de PST-bestand is beschadigd. Het PST-bestand is beschadigd als gevolg van verschillende redenen, zoals virusinfecties, meer dan 2 GB limiet, stroomuitval, CRC-fouten, enz.

Resolutie:

U kunt deze fout en goed kan functioneren in Outlook 2007, moet u gebruik maken van de Inbox Repair Tool. Deze PST reparatie tool in staat is om het bestand structuur te herstellen en de header van het PST-bestand te repareren. Voor het gebruik van het Postvak IN (Scanpst.exe) tool, moet u de volgende stappen:

1.Exit Outlook
2.Find het Outlook PST bestand: In Windows Vista,
3.Find het Hulpprogramma voor Postvak: In Outlook 2007, kan deze tool is te vinden op de volgende locatie:% ProgramFiles% \ Microsoft Office \ Office12 \
4.Gebruik het Hulpprogramma voor Postvak: Bladeren en zoek het PST-bestand dat u wilt herstellen. Klik op de Start knop om het herstelproces te starten. Klik op de knop OK wanneer het proces is voltooid.
5.Now, open Outlook en controleer of je in staat bent om te lezen of een e-mail te verwijderen. Zo ja, dan is het probleem opgelost.

Echter, indien het probleem nog steeds niet opgelost en je bent nog steeds dezelfde fout dan moet je een derde partij inbox reparatie-software gebruiken. Deze alleen-lezen tools zijn in staat om reparatie Outlook-inbox zonder de bestaande inhoud te overschrijven.

Stellar Phoenix Outlook PST Reparatie
is een Outlook Postvak IN software die in staat is om inbox te herstellen door het herstel van de PST-bestanden. Het is ontworpen om herstel van de PST-bestanden van Outlook 2010 (Bèta-ondersteuning), 2007, 2003, 2002 en 2000. Deze inbox reparatie-software in staat is herstellende verschillende objecten, zoals Outlook e-mails, contacten, agenda-items, taken, tijdschriften, enz. Bovendien is deze tool in staat is van het behoud van de opmaak van de RTF-en HTML-e-mailberichten. Het is compatibel met Windows 7, Vista, Server 2003, XP en Server 2000.

Voor meer: http://www.inbox-repair-tool.net

2 comments:

  1. The points described in your page are excellent. Before buying an application, one should try it by downloading a demo release. A quality software should be the top priority for the user, because if it doesn't retrieve data instantly then its of no use at all. Disk Doctors has some really good applications which could recover anything, so get this for ideal results.
    http://www.diskdoctors.net/email-recovery/pst-repair.html

    ReplyDelete
  2. Corruption of Outlook PST file results in abnormal behavior of MS outlook and leads to complete inaccessibility of data stored in it. Although Microsoft Outlook has been embedded with scanpst.exe utility to repair corrupted .pst file. It is an efficient tool to fix corrupt or damaged outlook.pst file but in many situations it may fail to repair heavily damaged .pst file.

    In this case, you need to use a third party PST Recovery Software to repair & recover corrupt Outlook PST file.

    ReplyDelete